O nas

Ta salon je posvečen sestri mojega moža. Zgrajen je z ogromnimi sanjami, upi, ljubeznijo, toplino in trudom. V njem so sanje nekoga, ki je bil tukaj pred menoj, sanje ki me vodijo po poti uspeha. 
Samo konstantno izpopolnjevanje sebe, nas lahko drži med najboljšimi. Delamo na rednem izobraževanju, vlaganju v novosti, medsebojnem razumevanju in spoštovanju ter z veliko mero ljubezni do poklica, ki smo ga izbrale. 
lastnica & vodja salona

Marina Lešnik

Ko sem izbirala ime za salon, sem želela nek pomen, nekaj kar me bo spominjalo na našo dejansko lepoto. V imenu sem želela izraziti sebe in želela sem poudariti ključno stvar vsakega od nas! V današnjem času si moramo na žalost prevečkrat nadeti maske, da zdržimo pritisk okolice. In zato v svetu, kjer je že vsega polno, vedno BITI TI.

Naša ekipa

Vsaka izmed nas je svojemu delu predana in ga z veseljem opravlja. Razdelile smo si delo po storitvah v katerih blestimo, saj smo mnenja da vsak ne zmore vsega opravljati kvalitetno. Zato stremimo k temu, da se vsaka redno izobražuje na svojem področju in vam tako ponudi najboljši rezultat.
Vašo notranjo lepoto bomo s celotno našo ponudbo samo poudarile navzven, da boste žareli in se v svoji koži počutili dobro!
kaja dvoršak

Kaja

Kozmetična stilistka

Tjaša D.

Pedikerka

Tjaša K.

Kozmetična stilistka

Patricija

Kozmetična stilistka

Nastja

Kozmetična stilistka

Salon, poln pozitivne energije

Salon je poln pozitivne energije, želja po novih izzivih in trdega dela. Zelo spoštujemo svoje delo in vsako stranko, kar tudi pričakujemo v zameno. Ko boste vstopili k nam, se boste počutili kot doma, sproščeno, dobrodošlo in sprejeto. Ko boste odhajali od nas, boste začutili svoj notranji mir in občudovali svojo zunanjo lepoto. Verjamemo, da se boste k nam radi vračali.

Nikoli ne pozabimo biti to,
kar smo!

Večina strank rada zaide k nam prav zaradi naše domačnosti, saj menijo da se tukaj ne rabijo pretvarjati in da se čutijo sprejete in razumljene. Storitve, ki jih ponujamo so kvalitetne, prostor čist in urejen, me pozitivne in nasmejane. Zato po vstopu v naše prostore poskrbimo za vas z največjo mero hvaležnosti in veselja. Dovolimo vam biti kar ste in z našim znanjem zadovoljimo vse potrebe ki jih imate glede nege obraza in telesa. Le delo na sebi in vera v nas same, nas dela posebne in nam daje tisto pravo lepoto.

Drznite si biti vi!

Vašo notranjo lepoto bomo s celotno našo ponudbo samo poudarile navzven, da boste žareli in se v svoji koži počutili dobro!

Kje se nahajamo?

Naslov
Zgornja Korena 49f,
2242 Zgornja Korena
Delovni čas

po dogovoru

Kontakt

Kozmetika: 040 251 989
Frizerski del in ličenje: 051 397 987
Pedikura: 040 886 147

E-mail: centerlepote.beyoutiful@gmail.com

Vse pravice pridržane. © Lime Booking

Izjava o zasebnosti

Piškotki