Izjava o zasebnosti

Vaši osebni podatki so za BEYOUTIFUL, center lepote in dobrega počutja, Marina Lešnik s.p. (v nadaljevanju “BEYOUTIFUL CENTER LEPOTE”) zelo pomembni, zato jih varujemo s skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) in drugo veljavno zakonodajo.

Osebni podatki

Osebni podatek pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom (v nadaljnjem besedilu: posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki). Določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto tega posameznika.

Kdo obdeluje vaše osebne podatke?

BEYOUTIFUL, center lepote in dobrega počutja, Marina Lešnik s.p. (v nadaljevanju: BEYOUTIFUL CENTER LEPOTE)

Zgornja Korena 49F, Zgornja Korena, 2242 Zgornja Korena

Telefon: 040 251 989

E-pošta: centerlepote.beyoutiful@gmail.com

Katere podatke obdelujemo?

Ob izpolnitvi spletne forme na spletnem mestu, nam posredujete naslednje podatke:

 • Ime in priimek,
 • telefonska številka, 
 • e-poštni naslov,
 • vaše sporočilo.

Vaše podatke zbiramo tudi s samim obiskom spletne strani (datum in ura obiska).

Zakaj obdelujemo osebne podatke?

S potrditvijo vnesenih osebnih podatkov dovoljujete, da BEYOUTIFUL CENTER LEPOTE zbrane podatke obdeluje v svojih zbirkah na podlagi člena 6 (1f) Splošne uredbe EU 2016/679 in jih uporablja za naslednje namene:

 • statistične obdelave;
 • segmentacijo strank in analize nakupnega obnašanja;
 • obveščanje strank o morebitnih napakah, popravkih in spremembah pri izdelkih in storitvah;
 • za izvedbo akcij neposrednega trženja: pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva;
 • pošiljanje vabil na dogodke;
 • telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje.

Vaše osebne podatke bomo uporabili le za izpolnitev pogodbenih obveznosti do vas, če za to obstaja naš zakoniti interes, tj. ko ste pristali na obdelavo podatkov z uporabo naših storitev, ki jih zagotavljamo, in ko to zahteva zakon. Vaše osebne podatke lahko obdelujemo dokler naše dejavnosti nesorazmerno ne kršijo vaše zasebnosti. Tudi za obdelavo podatkov, ki temelji na naših zakonitih interesih imate pravico do omejitve, kar pomeni, da boste morda zamudili nove ponudbe in dogodke oziroma o njih ne boste obveščeni.

Vse opisane osebne podatke obdelujemo mi kot upravljavec. To pomeni, da mi določamo zgoraj opredeljene namene, v katere vaše osebne podatke zbiramo in načine obdelave ter odgovarjamo za ustrezno izvajanje le-te.

Koliko časa bomo podatke hranili?

BEYOUTIFUL CENTER LEPOTE podatke obdeluje do preklica privolitve osebe. Pisni preklic lahko pošljete na naslov centerlepote.beyoutiful@gmail.com. Ne glede na preklic bo BEYOUTIFUL CENTER LEPOTE podatke uporabljalo za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

Katere pravice ima posameznik?

 • vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj; njihovo popravljanje, spreminjanje ali dodajanje;
 • izpis oziroma kopijo za prenos osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj;
 • osebne podatke izbriše ali omeji njihovo obdelavo.

Vaš e-poštni naslov, ki ste ga sami posredovali, uporabljamo za občasna sporočila o naših novih izdelkih in storitvah. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da BEYOUTIFUL CENTER LEPOTE izbriše njegov e-poštni naslov iz evidence. Način odjave je opisan v vsakem sporočilu, ki ga pošljemo na vaš elektronski naslov.

Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na beyoutiful.si, so last BEYOUTIFUL, center lepote in dobrega počutja, Marina Lešnik s.p.. Brez dovoljenja BEYOUTIFUL, center lepote in dobrega počutja, Marina Lešnik s.p. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. BEYOUTIFUL, center lepote in dobrega počutja, Marina Lešnik s.p. ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. BEYOUTIFUL, center lepote in dobrega počutja, Marina Lešnik s.p. si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na beyoutiful.si

Zadnja sprememba: 1. 1. 2024

Vse pravice pridržane. © Lime Booking

Izjava o zasebnosti

Piškotki